Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007

Πετροπουλος....Αυξηση πωλησεων + 98 !!!

Επισημα στοιχεια ……Πωλησεις Isuzu Νοεμβριου 2007 248 εναντι 135 περσι τον αντιστοιχο μηνα !!!!!!!

Αρα Οκτωβ+Νοεμβρ 2007 συνολικες πωλησεις Isuzu στα 544 (296 Οκτ και 248 Νοεμβρ) εναντι των 2 αντιστοιχων μηνων περσι στα 275 (141 Οκτωβρ και 135 Νοεμβρ)…..

544 εναντι 275 τους 2 μηνες του 4ου τριμ….δηλ αυξηση + 98 % !!!!! και μενει μονο ο Δεκεμβρης !!!

Τρεχει με + 98 % πανω !!!!!! αρα τα κερδη που υπολογισα με τους 2 τροπους περι τα 6,8 εκ ευρω (τον <<μπακαλιστικο>> και τον ημι-επιστημονικο) , οπως καταλαβαινετε , είναι ΥΠΕΡΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ…..πιο ΚΑΤΩ δεν γινοταν…..


Υπολογισα πωλησεις να τρεχουν με + 20 % ενω στο 9μηνο ετρεχαν με +25 % , στο 3ο τριμ με + 50 % και στους 2 πρωτους μηνες του 4ου τριμ όπως ειδατε τρεχουν με ….+ 98 % !!!! οι πωλησεις στην πραγματικοτητα θα εκτοξευτουν όπως και τα κερδη περα απο κάθε φαντασια !!!!

Αρα τα κερδη θα είναι αρκετα παραπανω……και για οσους ρωτανε και ξαναρωτανε….Ναι , ακομα και τωρα , η εταιρια είναι παμφθηνη…..με p/e καθαροτατο, με μερισμα καλο και με κερδη πολυ παραπανω από κάθε υπολογισμο…..Συντηρητικο όπως παντα……

Ισως θα επρεπε να αναπροσαρμοσω και την τιμη-στοχο που θα είναι μια δικαιη τιμη , αλλα λογω προσωπικης αξιοπρεπειας και επιμονης στην συντηρητικοτητα , δεν θα το κανω…….αλλα η μετοχη ειναι σε εξευτελιστικα επιπεδα………

Οι υπολογισμοι μου θα μεινουν οι ιδιοι , αν και η εταιρια θα υπερκερασει κατα πολυ τις προβλεψεις ( + 98 % στις πωλησεις Οκτωβρ+Νοεμβρ !!!! καταλαβαινετε οτι το + 20 % ηταν υπερ-υπερ-συντηρητικο…..) ……τα κερδη θα ειναι πολύ παραπανω από κάθε υπολογισμο…θα ειναι οπως λενε μερικοι , διαστημικα….

.και η τιμη που θα είναι δικαιη , θα ειναι αρκετα παραπανω απο οσο συντηρητικα εδωσα , δηλ τα 11,5 -12 ευρω (με το P/e παλι και στα 12 ευρω , πολυ μικροτερο της αγορας) ……αλλα προσωρινα , θα αφησω εκει τις εκτιμησεις μου για λογους προσωπικης αξιοπιστιας κα συντηρητικοτητας…..

Επομενως , μην ρωτατε όπως με ΑΒΚ που ρωτουσαν στα 23 να αγορασω ειναι φτηνος ? στα 24 , στα 25, στα 26 ,στα 27 , στα 30 ,στα 32., στα 35 κτλ ……..και υποψιν τον ΑΒΚ τον δωσαμε πρωτοι σε ολη την Ελλαδα (παρα το γεγονος οτι πολλοι ισχυριζονται ότι οι ιδιοι την ανακαλυψαν ) σε γνωστη εφημεριδα πριν σχεδον 1 χρονο σε τιμη στα 15 ευρω και κατω…και μετα και στο φορουμ του Capital με προβλεψη κερδων που ανοιξε τα ματια πολλων….και τωρα ολοι ασχολουνται με ΑΒΚ και ισχυριζονται ότι οι ιδιοι την ανακαλυψαν…..τα ιδια και σε άλλες μετοχες……

Το ιδιο θα συμβει και σε Πετρο…και μερικοι θα ρωτανε ή θα λενε…και πως το ηξερες ? ή πως ηξερες την πτωση του Μαιλλη και αλλων εταιριων ? Απλα με 2 λεξεις…..ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ….και μονο…

Οποτε μην ρωτατε….διαβαστε τα στοιχεια , κρινετε μονοι σας και ΜΟΝΟΙ σας αποφασιστε…..ή οπως λενε και για τα χρηματιστηρια γενικα….Μεγαλα παιδια ειμαστε ολοι…..

Αυριο ή Παρασκευη θα ακολουθησει μια θεμελιωδης αναλυση για ενα διαμαντακι του Χαα οπου παλι η αγορα θα διορθωσει την καταφωρη αδικια (μαζι με Πετρο και 2-3 ακομα , οι μετοχες που θα χαρακτηριζα τιμες ευκαιρια ή οπως λενε μερικοι , μετοχες τσαμπα…)

Αυριο ή Παρασκευη αυτη η αναλυση……

Ευχαριστω…